MUSAKA NA POTPUNO DRUGI NAČIN


Neobicna ali jako ukusna musaka

Sastojci:

    oko 700 g krompira
    500 g mlevenog mesa
    1 crni luk
    2 cena belog luka
    1 kas. mesavina zacina
    500 g feta sira (ili domaci sir)
    300 ml vode
    300 ml tecne pavlake



Priprema:

    Luk iseckati sitno i dinstati ga na malo ulja, dodati mleveno meso i prziti dok ne promeni boju, dodati Sitno iseckan beli luk
    Uliti vodu i pavlaku, ostaviti da prokuva, ubaciti krompir isecen na kocke, ostaviti opet da prokuva pa Onda dodati usitnjeni sir i zaciniti
    Smesu uliti u tepsiju/pekac i peci u zagrejanu rernu oko 45 min
    Ostaviti oko 10 - 15 min da odstoji pa servirati



Izvor: www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar